OSMANİYE / DÜZİÇİ - Ellek Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: ELLEK ANADOLU LİSESİ

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri gübirlik Gaziantep Gezisi ile Gaziantep'in kültürel değerlerini görme ve yaşama şansı buldular. Hayvanat bahçesini tarihi müzeyi ve Zeugma müzesini gezip gördüler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ellek Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin geniş katılımıyla bir aile sıcaklığında yapılan iftar programı hepimizin iftihar kaynağı oldu. Öğrencilerimizle iftar sofrası etrafında buluşmak Ramazan aynın feyiz ve bereketini idrak etmekte sebep olurken ateş etrafında içilen bir bardak semaver çayı ise hem içimizi hem gönüllerimizi ısıttı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize sonzuz teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

OSMANİYE OKUYOR-2 PROJESİNDE KİTAP PAYLAŞIM ETKİNLİĞİ kapsamında öğrencilerimiz okuyup bitirdikleri kitapları arkadaşlarıyla paylaşarak dostluğun, kardeşliğin, paylaşmanın ve okuyor olmanın zevkine varıyorlar.

Mrt

Okulumuz tüm idareci, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Deprem Tatbikatı'nı gerçekleştirdik. Böyle bir felaket olmasın isteriz ancak önlem almak yaşam kurtarır.

Mrt

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Osmaniye Okuyor-2" Projesi kapsamında "Ellek Anadolu Lisesi de Okuyor " etkinliği yapılmıştır. Tüm öğrencilerimizi kitap okumanın zevkine ve farkına varmaları için canla başla çalışıyoruz. Kitap okumak zihni ve ufku açar. Kelime dağarcığını geliştirir. İnsan bildiği kelime kadar düşünür düşüncesinden yola çıkarak okuma kültürünün okulumuz öğrencilerine kazandırılması temel amacımızdır.